Websites

Een website is een verlenging van je bedrijfsidentiteit. Maar vandaag de dag is een website veel meer dan slechts een online visitekaartje. Bedrijfssites worden gebruikt om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden van wat er speelt.

Bedrijfseigenaren willen daarom zelf de website kunnen beheren. Bezoekers willen deze informatie bovendien altijd en overal kunnen lezen, of dit nu op een fysieke werkplek met PC is of onderweg op de tablet of mobiele telefoon. Dit maakt het vak van web developer erg veelzijdig. Niet alleen uitstraling, maar ook gebruikersgemak, snelheid en adaptiviteit zijn van groot belang. Toscani ontwerpt en ontwikkelt websites die aan al deze eigenschappen voldoen, op basis van beproefde en bewezen CMS’en en frameworks, zoals WordPress en Laravel.

TEDxAmsterdam

“Ideas worth spreading” is het motto van TED (Technology, Entertainment and Design), een jaarlijks invite-only evenement waar innovatieve sprekers en denkers bijeenkomen om vernieuwende ideeën te delen. Wereldwijd worden onder de noemer “TEDx” een heleboel dochterevenementen georganiseerd volgens hetzelfde thema. Eén van de meest succesvolle TEDx-en is TEDxAmsterdam, welke sinds 2009 jaarlijks wordt georganiseerd.

Toscani heeft vanaf het begin – nu dus al voor 6 edities – de website voor TEDxAmsterdam verzorgd. Voor deze website is een compleet op maat gemaakt WordPress thema ontwikkeld en voorzien van verschillende soorten content, waaronder standaard pagina’s, nieuwsberichten, blogs, contactgegevens en een koppeling met een extern gastenregistratiesysteem, Backtrack.

De look & feel is gedurende 6 jaar aangepast en uitgebreid met moderne technieken zoals responsive webdesign, pageload optimization en SEO. Het onderliggende platform is, afgezien van de vereiste beveiligings- en staibliteitsupdates, altijd hetzelfde gebleven, zodat een archief van zes jaar innovatie opgebouwd kon worden.

Meer informatie? Klik hier!
>