Webshops

Een bijzondere tak binnen de ontwikkeling van websites is de webshop. Het ontwikkelen van een webshop kent vele specialisaties, bijvoorbeeld op het gebied van vormgeving (zorgen dat de webshop aantrekkelijk is en aansluit bij de doelgroep), techniek (gegevensuitwisseling met online betaaldiensten als PayPal en iDeal), security (zorgen voor veilige transactie van betaalgegevens) en usability (maak het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk een bestelling te plaatsen). Afhankelijk van uw wensen kan Toscani zowel opensource pakketten als op maat gemaakte webshops aanbieden.

Hockey Republic

De hockeyspeciaalzaak voor alle hockeyers in Nederland én daarbuiten, dat is Hockey Republic. Inmiddels heeft Hockey Republic vier vestigingen in Nederland. Sinds 2014 is daar een vijfde filiaal bijgekomen; een online filiaal, wel te verstaan.

Via de webshop van Hockey Republic kun je zowel thuis als onderweg (via tablet of smartphone) je complete hockeyoutfit online bestellen. Bekende merken sticks, ballen, hockeykleding en keepersmaterialen, maar ook accessoires zoals haarbandjes, kunnen via de webshop besteld worden. De webshop is gekoppeld aan het kassasysteem Vendit dat ook in de fysieke filialen gebruikt wordt, zodat productaanbod en voorraadbeheer zowel op internet als in de winkels altijd op orde is.

Meer informatie? Neem contact op.
< >