Systemen

Online systemen zijn meer dan een website of webshop. Het zijn eigenlijk complete softwarepakketten die online, altijd en overal, gebruikt kunnen worden. Om aan te geven wat Toscani voor u kan betekenen op het gebied van online systemen, kunnen we misschien het beste een voorbeeld uit ons portfolio geven.

Diner Jaarkaart

Via de website van Diner Jaarkaart kunnen bezoekers een kaart bestellen waarmee men 25% korting krijgt op de totale rekening bij ruim 1000 restaurants in Nederland en Belgi├ź. Maar Diner Jaarkaart is meer dan een webshop alleen.

Bezoekers kunnen zoeken in het volledige restaurantaanbod. De slimme search engine die in de site geïmplementeerd is, geeft automatisch resultaten in de buurt van de bezoeker. De zoekterm wordt geanalyseerd, het systeem herkent wanneer dit een restaurantnaam, woonplaats, postcode of restauranttype is en geeft hierbij de resultaten die het meest relevant zijn.

De backend van het systeem vormt nagenoeg de complete administratie van Diner Jaarkaart. Het systeem is automatisch gekoppeld aan het boekhoudprogramma van Afas, zodat facturatie volledig geautomatiseerd kan verlopen. Bovendien is er een koppeling met de server van de drukker, zodat nieuwe kaarten per batch direct doorgestuurd, gedrukt en verzonden kunnen worden. Het systeem verzorgt automatische verlenging van doorlopende abonnementen en retentiemailings voor aflopende abonnementen. Al deze acties worden gemonitord en periodiek gerapporteerd aan de hiervoor verantwoordelijke personen.

Al deze functionaliteiten maken Diner Jaarkaart een online systeem dat uitgebreider is dan het aan de oppervlakte lijkt.

Meer informatie? Neem contact op.
< >