Mobiele apps

Toscani maakt niet alleen responsive webtoepassingen voor mobiel gebruik, ook specifieke apps maken onderdeel uit van ons assortiment. We maken hybride apps: applicaties die native op uw smartphone werken, maar gemaakt worden met de technieken van een web app. Op deze manier kunnen we effici├źnt apps opleveren voor verschillende platforms, (Apple iOS, Google Android en de Windows Phone) zonder dat we deze driemaal opnieuw dienen te ontwikkelen. Een van de voordelen van een eigen app boven een mobiele website is de mogelijkheid om push notifications te verzenden en ontvangen.

fCN

Voor Founders Carbon Network (fCN), een professioneel business netwerk met online community platform, hebben we een app ontwikkeld en voor Android en iOS beschikbaar gemaakt. De app biedt een overzicht van netwerknieuws, informatie over de diensten die fCN biedt en contactgegevens (met directe bel/mail functie). Leden kunnen via de app inloggen om zo nog meer functies te gebruiken, zoals het zoeken van leden en het gebruiken van de fCN Butler Service.

De app is voorzien van een Push Notification Service. Op deze manier kan fCN haar leden direct op de hoogte brengen als er nieuws is. Omdat elk device apart benaderbaar is, kan ook elk lid afzonderlijk ge├»nformeerd worden, bijvoorbeeld als gereserveerde kaarten voor events beschikbaar zijn, of wanneer een nieuw aangemeld lid “matcht” met het netwerkprofiel van de gebruiker.

Meer informatie? Neem contact op.
< >