Design

Ontwerpen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf, zowel online als offline. Creatief, met respect voor uw huisstijl. Complete ontwerpconcepten, van schets tot uitvoering.

Amsio Barcelona

Amsio is een all managed serviceprovider van formaat en sinds 2000 actief op de Nederlandse hostingmarkt. Tijdens VMWorld, de wereldwijde conferentie voor virtualisatie en cloud computing gehouden in Barcelona, was Amsio op zoek naar een originele manier om op te vallen tussen de stands van concurrenten.

Het idee is ontstaan vanuit de nieuwe payoff (leading in cloud) en het nieuwe gezicht van Amsio, Olympisch hockeykampioene Ellen Hoog. Tijdens de beurs konden deelnemers, in ruil voor hun contactgegevens, deelnemen aan een virtueel Airhockey spel. Voor de winnaar van het spel stond een heuse airhockey-tafel klaar. Het spel werd gespeeld op een iPad, de tussenstand was op een groot scherm te zien.

De beursstand zelf was ingericht volgens de Amsio huisstijl en de aanwezigheid van stickers (met follow the leader opdruk), Amsio foldermateriaal en beursdames gehuld in hockeytenues in Amsiokleuren, maakten de “beursgang” van Amsio tot een succes. Alles voorzien van de mooie foto’s die we tijdens de fotoshoot hebben laten maken.

Meer informatie? Neem contact op.
<