Over ons

Toscani is een creatief maar vooral interactief bureau waarbij gezelligheid en gevoel voor humor voorop staan maar kwaliteit de drijfveer is. De naam Toscani stamt af van Oliviero Toscani, de fotograaf van Benetton waarbij schokkende en creatieve foto’s moesten zorgen voor de verkoop van kleding. Deze naam is een overblijfsel uit de tijd dat we als reclamebureau door het leven gingen, uit de tijd van Startpagina.nl (1999). Tegenwoordig is Toscani een creatief bureau, maar dan op het gebied van digitale techniek. Denk aan systemen, websites, mobiele apps, zoekmachine-optimalisatie, etc. Toscani is informeel in haar communicatie naar klanten, en krijgt klanten voornamelijk via mond tot mond. Bij Toscani houden we van een persoonlijke aanpak.

Toscani is onderdeel van de Amsio Groep.

Randolph Plomp

Randolph Plomp

Creatief Directeur

Vaardigheden: Interaction Design, Web Design, Concept Development, Creative Strategy, SEO, User Experience, Advertising, Online Advertising, User Interface Design. Ik heb de dagelijkse leiding, zorg voor de flow, creativiteit en energie.

Kevin van der Burg

Kevin van der Burg

Web Developer

Ruim 10 jaar ervaring met web development. Ontwikkelaar van websites en hybride apps. Spreekt backend (PHP5 & MySQL), ademt frontend (HTML5, CSS3 & JQuery). Excelsiorfan en pokerliefhebber.

Tim Brugman

Tim Brugman

Web Developer

WordPress installeren kan iedereen, betrouwbare plugins kiezen, thema's en templates coden, van A tot Z optimaliseren, hoge eisen stellen en jouw backend tegelijkertijd simpel en uitgebreid maken, dat niet.

Patrick van der Pols

Patrick van der Pols

Web Developer

Wist al vroeg wat hij wilde worden; Sinds zijn 9e jaar is hij al bezig met het maken van websites en is hier nooit mee opgehouden. Behalve websites zijn webshops en maatwerk systemen ook toegevoegd aan zijn skillset.

Marja Borsboom

Marja Borsboom

Administratie

Drie dagen in de week zorg ik voor de financiƫle administratie. Waar nodig spring ik bij: Verzorgen van teksten, inrichten van websites en webshops, verzamelen van statistieken, opstellen van rapportages en onderhouden van social media.

Vanessa de Lange

Vanessa de Lange

Vormgever

Jeremy van de Velden

Jeremy van de Velden

Web Developer

Sander Koning

Sander Koning

Web Developer

Bart de Koning

Bart de Koning

Web Developer

Kevin Fiolet

Kevin Fiolet

Web Developer