Een nieuwe website

Soms is het beter om je website offline te halen. Bijvoorbeeld als hij is ingehaald door de tijd. Beter geen site dan een slechte … Een mooi voorbeeld is MEXX. Beter geen webshop dan een slechte.

mexx-offline

Bij ons was het gebrek aan tijd en focus. In de 5 jaar dat de website online stond, zijn we er nooit echt tevreden over geweest. Vandaar dat we niets gedaan hebben aan het gebrek aan bezoekers. Stel dat ze onze website vinden en ook echt gaan kijken …

In die 5 jaar is er bij Toscani veel veranderd, waardoor ook inhoudelijk de website niet meer voldeed en het tijd werd om afscheid te nemen. Een jaar lang hebben we het gedaan met een tijdelijke pagina met de adresgegevens, een verhaal over de kraan van de loodgieter, contactformulier en logo’s van onze klanten. Niets meer om ons voor te schamen.

oudesite

Nu konden we rustig nadenken over wat de website moet uitstralen en overbrengen. Door gebrek aan tijd, omdat je die liever aan klanten besteedt, heeft het langer geduurd, maar uiteindelijk hebben we nu een presentatie waar we achter staan. Belangrijkste is de focus; Toscani is nu veel meer een technische partij dan alleen maar creatief.